Kontakt

Kontakt, Vračilo izdelka in Ostale informacije

 

Kako nas kontatirati?
 

 

Smo spletna trgovina z manjšim kadrom, zato se včasih zgodi, da  smo zaradi večjega navala kupcev in dnevnih naročil na telefonsko številko nedosegljivi v danem trenutku, zato vas prosimo, da nas za lažjo vodljivost in evidenco kontaktov, kontaktirate na info@malenkosti.si ali narocila@malenkosti.si , da je vse skupaj hitreje pa imate na temle linku kontaktni obrazec http://www.malenkosti.si/index.php?route=information/contact , pri katerem nimate drugega dela kot,da ga izpolnite vpišete svoj email naslov in nanj vam bomo odgovorili v najkrajšem času. Če niste pristaš email konaktiranja nam lahko pošljete zasebno sporočilo preko naše Facebook strani https://www.facebook.com/malenkosti . V primeru, da vam noben izmed zgoraj naštetih kontaktov v danem trenutku ni zaželjen vas prosimo, da nam pošljete SMS na 030410411 (Številka zaradi tehničnih težav do 14.4.2018 ne bo dosegljiva) v katerem zapišite: Kdo ste ter kaj želite ( V primeru, da gre za okvaro artikla, odstop od pogodbe ali naročilo artikla nam to zapišite), takoj ko bo mogoče vam bomo na vaš sms odgovorili z nadaljnimi podatki, kako posredovati naprej.

Email: info@malenkosti.si in narocila@malenkosti.si

Kontaktni obrazec: http://www.malenkosti.si/index.php?route=information/contact

Facebook:  https://www.facebook.com/malenkosti

SMS: na 030410411 (Številka zaradi tehničnih težav do 14.4.2018 ne bo dosegljiva)  v katerem zapišite: Kdo ste ter kaj želite ( V primeru, da gre za okvaro artikla, odstop od pogodbe ali naročilo artikla nam to zapišite)

Ste prejeli poškodovan artikel?

 

V primeru, da je vaš artikel poškodovan ob prejemu ali  če opazite na njem kakršnekoli napake vas prosimo, da nam napišete email na info@malenkosti.si ali narocila@malenkosti.si oziroma izberete kateri izmed zgoraj navedenih kontaktov ter nam zapišete vašo številko računa ter kaj je narobe z artiklom. Takoj ko bo mogoče vam bomo odgovorili z natančnimi informacijami kako naprej. Več o tem je tudi zapisanega tukaj: http://www.malenkosti.si/index.php?route=information/information&information_id=3 .

 

Vam artikel ni všeč, ga želite zamenjati z drugim ali prejeti vrnjeno kupnino?

V primeru, da z artiklom niste zadovoljni in ga želite vrniti vas prosimo, da nam napišete email na info@malenkosti.si ali narocila@malenkosti.si oziroma izberete kateri izmed zgoraj navedenih kontaktov ter nam zapišete vašo številko računa ter pripis, da z artiklom niste zadovoljni in želite odstopiti od pogodbe. Takoj ko bo mogoče vam bomo odgovorili z natančnimi informacijami kako naprej. Več o tem je tudi zapisanega tukaj: http://www.malenkosti.si/index.php?route=information/information&information_id=3 .

 

Vaši pošiljki manjkajo navodila ali račun?

 

Včasih, sicer skrajno redko se zgodi, da kakšnemu artiklu pozabimo priložiti Slovenska navodila za uporabo ali račun. Zato vas prosimo da nam napišete email na info@malenkosti.si ali narocila@malenkosti.si oziroma izberete kateri izmed zgoraj navedenih kontaktov ter nam zapišete vašo številko računa ter pripis, da vašemu artiklu manjkajo navodila oziroma račun. Takoj ko bo mogoče vam bomo odgovorili z natančnimi informacijami kako naprej.

 

Kakršenkoli dodatne informacije?

Prosimo, da izberete katero izmed na vrhu zapisanih opcij in nam opišete svoje želje ali težave v zvezi z našimi izdelki.