Kaj je Pametna ura

Še vedno ne veš kaj je pametna ura?

Kratek opis

 

Pametna ura je ura, ki ne kaže samo čas, ampak je ob povezavi z vašim mobilnikom, majhen Pametni telefon, ki ga nosite na roki. Pametno uro s pomočjo Bluetootha povežete z vašim Pametnim telefonom in preko nje urejate primarne funkcije telefona. Lahko kličete, upravljate SMSe, slikate, poslušate glasbo, skratka večino funkcij, ki jih premore mobilnik lahko upravljate preko Pametne ure.

 

Zakaj izbrati Pametno uro?

 

S pametno uro imate mobilnik ne na dosegu roke, ampak kar na sami roki. Smučate, tečete, v tistem trenutku ne sežete do mobilnika? Ni problema na sami uri se lahko oglasite na klic, hitro preberete SMS in nanj odgovorite, ura vam šteje korake, kalorije, kakovost spanja, ura vas obvešča o obvestilih aplikacij (Facebook...)

 

Pametno uro moram polniti pogosto?

 

Večina Pametnih ur je zasnovana tako kot mobilnik. Po nekaj sekundah, minutah se ekran ure ugasne. Kratek dotik zaslona ali pritisk gumba ob strani vam bo uro znova oživel in pokazal se vam bo čas. Torej ura zna varčevati z baterijo. Vemo pa tudi, da pametni telefoni ob pogosti uporabi svojo baterijo izpolnijo v slabem dnevu. Povprečna doba polnjenja je 3-4 ure, torej zakaj ne bi pred tuširanjem uro dali polniti. Povprečno tuširanje moškega oziroma ženske z vsemi pripadajočimi kopalniškimi opravki se zavleče tudi do ure ure in pol. V tem času bo ura zagotovo polna.

 

Katere Pametne ure so najboljše na trgu?

 

Vsekakor prednjačijo Samsung, Apple, Sony. Samsung Gear in IWATCH, sta trenutno najboljša izdelka na trgu. Se pa njune cene začnejo od 350€ naprej. Za ta denar dobimo že odličen mobilnik, tukaj pa nastane delikatna odločitev. Kupiti uro, ki potrebuje mobilnik ali kupiti kar sam mobilnik za tak denar.

 

Zakaj izbrati katero izmed vaših ur? Kako lahko naročim vašo uro?

 

Naše ure niso samo poceni, za svoj denar vam ponujajo ogromno, sploh Pametna ura U8 in Pametna ura DZ09, ki sta prodajna hita. Dobili boste Pametno uro za ceno, ki je v obdobju Akcije minimalna, za 29,90€ gremo iz vsake trgovine z napol prazno vrečko, pri nas pa boste prejeli Uro, s katero boste lahko klicali se pogovarjali, slikali, poslušali glasbo pa še korake vam bo štela pri aktivnosti. Ure DZ09+. GT08 in GV08 so primerljive z urami najvišjega razreda za 3-4x manjši znesek. Ponujamo vam tudi natančna Slovenska navodila, 1 letno garancijo, 15 dnevno garancijo nakupa ter podporo tudi po preteku garancije. Ob določenih akcijah pa tudi BREZPLAČNO DOSTAVO. 

 

Oglej si našo trenutno top ponudbo